Ves al contingut principal

QUICHE DE XAMPINYONS i BACON

Per acabar amb el bateig del Roger, us presento avui la segona quiche que us vaig dir que va fer el Sergi, us enrecordeu de la de salmó i porros, doncs en va fer una segona de xampinyons i li va quedar molt bona, molt gustosa.

En definitiva aqui ja tanquem l'episodi dedicat a les quiches que deu ni dor !!! Però van tan bé quan tens força gent a casa, les pots fer amb temps, servir-les ara que fa calor, a temperatura ambient, són senzilles de fer i ràpides, i pots fer tantes variants en el farcit com imaginació tinguis.

Bè aqui va la Quiche de Xampinyons del Sergi:

Ingredientes

1 masa pasta brisa
200ml de crema de leche
2 huevos
150 gramos de queso emental rallado
bacon (al gusto)
champiñones (al gusto)
Mantequilla
Sal y pimienta

Elaboración

Extender la masa brisa en el molde donde se hará la quiche, pincharla con un tenedor y meter en el horno, previamente calentado, a 250º durante 5 o 6 minutos.

En una sartén, derretir la mantequilla y cocinar el bacon y los champiñones a fuego lento hasta que queden bien cocinados.

Batir los huevos y añadir la crema de leche, el bacon y ls champiñones cocinados y sal y pimienta al gusto

Verter encima de la pasta brisa y cocinar en el horno entre 10 y 15 minutos, dependiendo del horno.

Comérsela!!

Comentaris

vacapaca ha dit…
A mi no m'importa que continuïs posant quiches, que riques!! i això que mai no les vaig fer a casa... mhhh! em dóna ganes de provar-les aviat!! Petons, Montse
Gemma ha dit…
Una combinació molt encertada, els xampinyons i el bacon.
I a mi també m'encanten les quiches, de manera que no cal que et preocupis, je je je...
Margarida ha dit…
La pasta brisa és tan bona, que qualsevol farcit que li posis, farà que quedi una quiche boníssima.
I jo, com les amigues anteriors, també et dic que si tens més idees de quiches... endavant, que prendrem nota!
ANNAFS ha dit…
Carai.. quantes quichés. Ja tinc ganes de provar de fer-ne alguna.
ptns.
Josepb. ha dit…
Mar; -Sèsam&Comí- Molt bé aquest quiche de xampinyons i bacon, serà qüestió de provar-ho. Que vaigi de gust Mar. Josepb -menja de bacallà-
El cullerot Festuc ha dit…
Les quiches a casa ens encanten...i quan tenim sopars amb la colla sempre en fem pq son sempre un èxit!!!
Petunets,
Eva.
MAR ha dit…
Bon dia

Vacapaca: T'has d'anmiar a fer-ne alguna són molt fàcils i super agraides a taula.

Gemma: Si xampis i bacon casen super bé i si que són bones les quiches.

Margarida: Si la pasta brisa realment és el plat base de qualsevol farcit, dolç i salat és genial.

Anna: Doncs anima't que són bonissimes.

Josep: Et dic el mateix que a l'anna a fer quiches que són molt bones.

Cullerot Festuc: Si són genials per quan tens colles nosaltres també sóm grans amants de les quihces quan toquen sopars de colla o merendolas familiars.

PEtonets a tothom i gràcies pels vostres comentaris.
Mercè ha dit…
Que bones que són les quiches! I aquesta de xampinyons, molt bona! :)
Petons!
illetapitita ha dit…
Boníssimes les quiches, tan una com l'altre!
M'agraden perquè com tu dius pots fer-les amb els ingredients que vulguis.
Una abraçada!
Marta ha dit…
A casa ens encanten les quiches. Xampinyons i bacon son grans amics!
Petons

Entrades populars d'aquest blog

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim.
És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo.
Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes.

La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa.
Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa ....
Necessitarem:

- 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg
- 1 pot salsa de carn Bovril
- Llard
- Mostassa Maille Dijone
- Compota Poma
- Sal Pebre

Pe…

BUNYOLS DE BACALLÀ

Avui uns bunyols de bacallà han estat els incitadors de que em posi de nou al davant de l'ordinador per explicar-vos els meus experiments culinaris, com tants cops havia fet en el passat; espero que sigui el principi d'un bon ritme tan davant dels fogons com davant de la pantalla. Els bunyols de bacallà sempre m'han agradat, però mai els havia fet a casa, la veritat es que és un plat super agraït, fácil de fer i amb uns ingredients que els trobem sense cap tipus de problema. Són un entrant boníssim i que fa festa.
Ingredients: 250 gr de bacallà desalat 2 grans d'all Julivert fresc 100 gr de farina 1 ou 1 culleradeta de llevat 150 ml d'aigua Primer de tot triturem els alls amb el julivert, fem una picada. Esmicolem el bacallà el més petit posible, el barrejem amb la picada d'all i julivert, la farina, l'ou, el llevat i l'aigua; remenem fins que ens quedi una masa sense gromolls. Un cop tenim la masa feta, agafem una fregidora i sinó en tenim, un cassó amb força oli …

FIDEUA SIPIA I GAMBES

Aquest diumenge vaig fer una fideuà no n'havia fet mai cap, paelles, arrossos diversos si i de tots colors però fideuà mai i la veritat es que va quedar bonissima, modèstia a part. Una avantatge que li vaig trobar és que és més ràpida de fer, més senzilla i a més no es tant pesada de digerir com pot ser una paella. Així doncs poca cosa més a explicar tant sols els de sempre i en aquest cas més encara, els ingredients si podeu, han de ser de primera qualitat el peix fresc i el fumet fet a casa amb un bon peix de roca.

Ingredients per 2 persones:
600 cc fumet de peix200 gr de fideus num 11 ceba3 tomàquets de pera3 grans d'all3 ametlles3 avellanes100 cc oli oliva200 gr sipis tallada 15 gambes (caps i cues separats) Piquem un gra d'all i el fregim suaument, sense que es cremi; afegirem els fideus i els enrossim. En una paella o cassola a part que pugui anar al forn fregim els caps de les gambes amb oli d'oliva, els retirem i en el mateix oli fem un sofregit amb la ceba, e…