CARDIOSAFE - SERVEI INTEGRAL DE CARDIOPROTECCIÓ

QUICHE DE XAMPINYONS i BACON

Per acabar amb el bateig del Roger, us presento avui la segona quiche que us vaig dir que va fer el Sergi, us enrecordeu de la de salmó i porros, doncs en va fer una segona de xampinyons i li va quedar molt bona, molt gustosa.

En definitiva aqui ja tanquem l'episodi dedicat a les quiches que deu ni dor !!! Però van tan bé quan tens força gent a casa, les pots fer amb temps, servir-les ara que fa calor, a temperatura ambient, són senzilles de fer i ràpides, i pots fer tantes variants en el farcit com imaginació tinguis.

Bè aqui va la Quiche de Xampinyons del Sergi:

Ingredientes

1 masa pasta brisa
200ml de crema de leche
2 huevos
150 gramos de queso emental rallado
bacon (al gusto)
champiñones (al gusto)
Mantequilla
Sal y pimienta

Elaboración

Extender la masa brisa en el molde donde se hará la quiche, pincharla con un tenedor y meter en el horno, previamente calentado, a 250º durante 5 o 6 minutos.

En una sartén, derretir la mantequilla y cocinar el bacon y los champiñones a fuego lento hasta que queden bien cocinados.

Batir los huevos y añadir la crema de leche, el bacon y ls champiñones cocinados y sal y pimienta al gusto

Verter encima de la pasta brisa y cocinar en el horno entre 10 y 15 minutos, dependiendo del horno.

Comérsela!!

10 comentaris:

vacapaca ha dit...

A mi no m'importa que continuïs posant quiches, que riques!! i això que mai no les vaig fer a casa... mhhh! em dóna ganes de provar-les aviat!! Petons, Montse

Gemma ha dit...

Una combinació molt encertada, els xampinyons i el bacon.
I a mi també m'encanten les quiches, de manera que no cal que et preocupis, je je je...

Margarida ha dit...

La pasta brisa és tan bona, que qualsevol farcit que li posis, farà que quedi una quiche boníssima.
I jo, com les amigues anteriors, també et dic que si tens més idees de quiches... endavant, que prendrem nota!

ANNAFS ha dit...

Carai.. quantes quichés. Ja tinc ganes de provar de fer-ne alguna.
ptns.

Josepb. ha dit...

Mar; -Sèsam&Comí- Molt bé aquest quiche de xampinyons i bacon, serà qüestió de provar-ho. Que vaigi de gust Mar. Josepb -menja de bacallà-

El cullerot Festuc ha dit...

Les quiches a casa ens encanten...i quan tenim sopars amb la colla sempre en fem pq son sempre un èxit!!!
Petunets,
Eva.

MAR ha dit...

Bon dia

Vacapaca: T'has d'anmiar a fer-ne alguna són molt fàcils i super agraides a taula.

Gemma: Si xampis i bacon casen super bé i si que són bones les quiches.

Margarida: Si la pasta brisa realment és el plat base de qualsevol farcit, dolç i salat és genial.

Anna: Doncs anima't que són bonissimes.

Josep: Et dic el mateix que a l'anna a fer quiches que són molt bones.

Cullerot Festuc: Si són genials per quan tens colles nosaltres també sóm grans amants de les quihces quan toquen sopars de colla o merendolas familiars.

PEtonets a tothom i gràcies pels vostres comentaris.

Mercè ha dit...

Que bones que són les quiches! I aquesta de xampinyons, molt bona! :)
Petons!

illetapitita ha dit...

Boníssimes les quiches, tan una com l'altre!
M'agraden perquè com tu dius pots fer-les amb els ingredients que vulguis.
Una abraçada!

Marta ha dit...

A casa ens encanten les quiches. Xampinyons i bacon son grans amics!
Petons