Passa al contingut principal

QUICHE DE XAMPINYONS i BACON

Per acabar amb el bateig del Roger, us presento avui la segona quiche que us vaig dir que va fer el Sergi, us enrecordeu de la de salmó i porros, doncs en va fer una segona de xampinyons i li va quedar molt bona, molt gustosa.

En definitiva aqui ja tanquem l'episodi dedicat a les quiches que deu ni dor !!! Però van tan bé quan tens força gent a casa, les pots fer amb temps, servir-les ara que fa calor, a temperatura ambient, són senzilles de fer i ràpides, i pots fer tantes variants en el farcit com imaginació tinguis.

Bè aqui va la Quiche de Xampinyons del Sergi:

Ingredientes

1 masa pasta brisa
200ml de crema de leche
2 huevos
150 gramos de queso emental rallado
bacon (al gusto)
champiñones (al gusto)
Mantequilla
Sal y pimienta

Elaboración

Extender la masa brisa en el molde donde se hará la quiche, pincharla con un tenedor y meter en el horno, previamente calentado, a 250º durante 5 o 6 minutos.

En una sartén, derretir la mantequilla y cocinar el bacon y los champiñones a fuego lento hasta que queden bien cocinados.

Batir los huevos y añadir la crema de leche, el bacon y ls champiñones cocinados y sal y pimienta al gusto

Verter encima de la pasta brisa y cocinar en el horno entre 10 y 15 minutos, dependiendo del horno.

Comérsela!!

Comentaris

vacapaca ha dit…
A mi no m'importa que continuïs posant quiches, que riques!! i això que mai no les vaig fer a casa... mhhh! em dóna ganes de provar-les aviat!! Petons, Montse
Gemma ha dit…
Una combinació molt encertada, els xampinyons i el bacon.
I a mi també m'encanten les quiches, de manera que no cal que et preocupis, je je je...
Margarida ha dit…
La pasta brisa és tan bona, que qualsevol farcit que li posis, farà que quedi una quiche boníssima.
I jo, com les amigues anteriors, també et dic que si tens més idees de quiches... endavant, que prendrem nota!
ANNAFS ha dit…
Carai.. quantes quichés. Ja tinc ganes de provar de fer-ne alguna.
ptns.
Mar; -Sèsam&Comí- Molt bé aquest quiche de xampinyons i bacon, serà qüestió de provar-ho. Que vaigi de gust Mar. Josepb -menja de bacallà-
El cullerot Festuc ha dit…
Les quiches a casa ens encanten...i quan tenim sopars amb la colla sempre en fem pq son sempre un èxit!!!
Petunets,
Eva.
MAR ha dit…
Bon dia

Vacapaca: T'has d'anmiar a fer-ne alguna són molt fàcils i super agraides a taula.

Gemma: Si xampis i bacon casen super bé i si que són bones les quiches.

Margarida: Si la pasta brisa realment és el plat base de qualsevol farcit, dolç i salat és genial.

Anna: Doncs anima't que són bonissimes.

Josep: Et dic el mateix que a l'anna a fer quiches que són molt bones.

Cullerot Festuc: Si són genials per quan tens colles nosaltres també sóm grans amants de les quihces quan toquen sopars de colla o merendolas familiars.

PEtonets a tothom i gràcies pels vostres comentaris.
Mercè ha dit…
Que bones que són les quiches! I aquesta de xampinyons, molt bona! :)
Petons!
illetapitita ha dit…
Boníssimes les quiches, tan una com l'altre!
M'agraden perquè com tu dius pots fer-les amb els ingredients que vulguis.
Una abraçada!
Marta ha dit…
A casa ens encanten les quiches. Xampinyons i bacon son grans amics!
Petons

Entrades populars d'aquest blog

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal

BOLETS DE TARDOR AMB CANSALADA FRESCA

Rossinyols Aquesta tardor encara no havíem menjar bolets i divendres quan vam anar al mercat setmanal de Platja D'Aro vaig comprar aquests rovellons i rossinyols que em cridaven des de la parada.   Aquest cop per donal-s'hi una mica més de vida els vaig fer amb cansalada fresca per donar una mica més de gust al conjunt, perquè a títol personal, els bolets són una mica insulsos i sinó els hi afegim en la cocció algun ingredient que potencii el seu sabor doncs queden una mica tristos al plat.    Rovellons  Així doncs us explico com el vam fer: Ingredients Rossinyols i Rovellons All i julivert Oli oliva Sal i pebre blanc Cansalada de Duroc fresca (opcional ous frescos) Primer de tot netegem bé els bolets, els hi trèiem tota resta de terra i restes de vegetació, els trossegem i els posem amb una mica d'oli en una paella amb oli i pebre a foc mig i tapem, ara els bolets deixaran anar tota l'aigua que porten; anem remenant i quan ja veiem qu