Passa al contingut principal

LA CUINETA DE LA CARLA presenta TRUITA DE PERNIL DOLÇ

La Carla desprès de l'estiu també ha tornat a les seves obligacions, ja va a la llar d'infants on gaudeix moltíssim amb els seus amics i també ha hagut de tornar a posar-se el davantal com sa mare; avui ens presenta una truita de pernil dolç que li encanta, sobretot quan queda poc feta i pot trobar l'ou poc quallat dins.
Ho acompanyem normalment d'una mica de pa amb tomaquet i ja tenim un sopar ben complet, bó i ràpid de fer.

Ingredients:
  • 1 ou de gallina ben fresc
  • 40 gr de pernil dolç talladet petit
  • sal + pebre
  • oli
Batem l'ou i hi afegim el pernil dolç tallat a trossets petitons ho salpebrem i fem la truita en una paella petita de forma que poguem fer una truita rodona.

Jo quan sé que els ous són molt frescos la deixo molt poc feta, cuita de fora però melosa per dintre.





Comentaris

Núria ha dit…
Mmmm, quina truiteta més bona! Que bufona és la teva patufa :D.

A casa també ens encanta poc feta. Un petonet♥
Laura. ha dit…
Que jugosita! A mi peque le gusta sola, pero su mami se la come asi, con un poquito de queso rallado.. es deliciosa! Besos!
Margarida ha dit…
A mi també m'agrada poc feta! Amb sopars com aquest no m'estranya que la Carla creixi ben sana i amb prou energia per encarar amb bona cara la tornada a la "feina".
Un petonet
Gemma ha dit…
Una truita amb pa amb tomàquet és un sopar que agrada a tots. I enriquida amb els trossets de pernil... encara millor!
Marta ha dit…
Felicitats de nou Carla! est una gran cuinera.
Petons
Mercè ha dit…
Mar, a mi també m'encanta poc feta! La Carla amb sopars així amb productes tan frescos creixerà en un tres i no res! ;)
Petons!
Sílvia A. ha dit…
Si que comença d'hora la Carla a cuinar!!!
Quan sigui una mica més gran quines delicies prepararà???
Que aprengui moltes coses!!!
La cuina vermella ha dit…
La teva nina és un amor. La seva truita és una delícia. Sou genials les dues. Podem venir a sopar?
BuenasMigas. ha dit…
Quina truita mes simpatica! Un petó per tu i la Carla.
Glòria ha dit…
Per a mi, una miconeta més feta m'agrada més, amb el pernil, això sí, eh?.

Fins aviat
MªJose-Dit i Fet ha dit…
Alaaa els meus fills avui han sopat això mateix, i a ells també els hi agrada ben crueta...petonets
ANNAFS ha dit…
Molt bona aquesta truita!. Per noslatres, però, ben feta.
ptns.
MAR ha dit…
Molt bon dia a tothom

Deu ni dor a quants ens agrada la truita poc feta eh ... de totes formes mira que és l'invent del segle la truita hi pots posar el que vulguis i sempre sempre és resultona ... ja ho sap bé la Carla ja el que es porta entre paelles ...
Gràcies a tots pels vostres comentaris !!!!!!

petunets

Entrades populars d'aquest blog

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal

BOLETS DE TARDOR AMB CANSALADA FRESCA

Rossinyols Aquesta tardor encara no havíem menjar bolets i divendres quan vam anar al mercat setmanal de Platja D'Aro vaig comprar aquests rovellons i rossinyols que em cridaven des de la parada.   Aquest cop per donal-s'hi una mica més de vida els vaig fer amb cansalada fresca per donar una mica més de gust al conjunt, perquè a títol personal, els bolets són una mica insulsos i sinó els hi afegim en la cocció algun ingredient que potencii el seu sabor doncs queden una mica tristos al plat.    Rovellons  Així doncs us explico com el vam fer: Ingredients Rossinyols i Rovellons All i julivert Oli oliva Sal i pebre blanc Cansalada de Duroc fresca (opcional ous frescos) Primer de tot netegem bé els bolets, els hi trèiem tota resta de terra i restes de vegetació, els trossegem i els posem amb una mica d'oli en una paella amb oli i pebre a foc mig i tapem, ara els bolets deixaran anar tota l'aigua que porten; anem remenant i quan ja veiem qu