CARDIOSAFE - SERVEI INTEGRAL DE CARDIOPROTECCIÓ

BESCUIT MARBRE






Bè perdoneu però la tornada ha estat més lenta del que esperava .... serà el pes dels torrons ... no ho sé però si que m'he enmandrit d'una forma inusual en mi però intentem agafar el ritme.


Avui us proposo un bescuit que de fora no té res d'especial però quan el talles queda molt vistós i sobretot molt i molt bó !!! És un bescuit com molts que fem però amb un toc diferent, aixi canviem de quan en quan.



- 80 gr de xocolata negre
- 3 ous
- 175 gr de mantega
- 180 gr de sucre llustre
- 150 gr de farina
- 1 llimona
- 1/2 sobre de llevat


Primer de tot separem la clara del rovell dels ous.

Montem els rovells amb el sucre fins que ens quedi una masa blanquinosa.

Afegima la farina amb la mantega a punt de pomada.

Hi barrejem el llevat i les clares a punt de neu.

Repartim la barreja anterior feta amb els rovells , el sucre, la farina, la mantega, llevat i les clares a punt de neu en dos bols diferents.

Desfem la xocolata al bany maria o al microones i l'afegim a un dels dos bols.
Ratllem la pell de la llimona a l'altre bol.

Agafem un motlle i anem intercal.lant capes de masa amb la xocolata i masa amb la pell de la llimona rallada.

Enfornem uns 50 minuts a 180º amb la modelitat de turbo.
I ja està queda molt bó i el més divertit és obrir-lo i a part de menjar-lo, veure com han quedat distribuides les capas bicolors.
Bon profit !!

8 comentaris:

Glòria ha dit...

Que bo!. Ara me'n menjaria un trosset amb un cafetó!. Quan dius opció turbo del forn, vol dir que només hi poses l'aire, sense escalfor de baix, o les dues coses?

Gemma ha dit...

M'encanta el marbrejat d'aquesta coca, és la recepta de sempre però amb una presentació molt vistosa. Ideal per l'esmorzar amb el cafè amb llet... bonísism!

Margarida ha dit...

Sí que t'has tornat mandrosa, sí, i t'haurem de renyar! je,je...
Molt bo aquest bescuit marbre. Fa molt de temps que no en menjo, i me n'has fet venir ganes. Un dia d'aquests el tornaré a fer!
Una abraçada

Sílvia A. ha dit...

Poc a poc tornem al món de la cuina no???
Molt bo aquest bescuit tant per esmorçar com per berenar...

Mercè ha dit...

Mar, ànims amb la tornada! ;)
Aquest bescuit marbrejat queda molt bonic a la vista i per esmorzar entra amb els ulls tancats! ;)
Petons!

MAR ha dit...

Hola blogueres cuineres:

Glòria: no no opció turbo però el forn a uns 170º

Gemma: Si és una temptació per brenar, esmorçar, dp de dinar, sopar .... en fin ... un pecat !!

Margarida: Ai si ja ho sé teniu raó però no he tingut una bona començada d'any i no estava massa animada la veritat ara de mica en mica ens posem les piles.

Silvia: si poc a poc, però tant a poc a poc que semblo una tortuga !!

MErcè: Gràcies Mercè venint de tú és tot un honor ... ji ji ji

Petonets a totes les incondicionals

illetapitita ha dit...

Mandrosa però has tornat!
Aquest bescuit és ideal per esmorzar o berenar, m'agrada!
Una abraçada!

ANNAFS ha dit...

Un bescuit ben bo, i ben vistós.
Bona proposta.
ptns.