Passa al contingut principal

PASTIS SERGI



Si teniu tota la raó del món tinc el blog una mica abandonat però estic molt ocupada i capficada amb temes de casa i vulguis que no costa fer parèntesis com per seure davant de l'ordinador i posar coses bones; de totes formes tot té solució i més quan tens grans amics com el Sergi, un habitual de la nostre taula i de casa nostre, excel.lent cuiner sempre és un plaer anar a sopar a casa seva ... autodidacte al 100 % fa uns plats que estàn sempre per llepar-se els dits.
Lúltim sopar que vam fer a casa ens va portar de postres aquest pastís, i a part de lo boníssim que estava i de la presència el millor de tot es que el va fer amb el micrones .. !!!!!!!!!
De verita feu-lo perquè va quedar bonissim, finissim ..... un plaer pels sentits !!!

Us poso tal qual la recepta del Sergi:

  • 1 paquet de galetes Maria
  • 60 gr de mantega estovada
  • 3 ous
  • 1 tarrina de formatge fresc tipus Philadelphia
  • 2 iogurts naturals
  • 8 cullerades soperes de sucre
  • 2 cullerades soperes de Maizena
  • Maduixes filatejades
  • 1 cullarada de confitura de maduixa
  1. Triturem les galetes i les barrejem amb un ou i la mantega fins que formi una pasta.
  2. A continuació, forrem un motlle de pastis amb paper film i hi aboquem la pasta preparada, tapar bé el fons i els laterals del motlle formant un cistell.
  3. Barrejem la resta d'ingredients menys les maduixes a la batidora i posem aquesta barreja dins el motlle forrat amb la galeta i la mantega i ou.
  4. El posem al micrones a potència màxima durant 15 minuts
  5. El deixem refredar i el decorem amb les maduixes, o qualsevol altre fruita.
  6. Barrejem la mermelada o confitura amb una mica d'aigua calenta i pintem per sobre les maduixes per donar-li un toc brillant final.
  7. A menjar !!!!!!!!!!!!!!

Comentaris

dolorss ha dit…
Felicitats per al Sergi, jo també hagués vingut al sopar de saber que havia unes postres tan magnífiques ;-)
No t'amoinis amb la feina, sabem esperar.
Petons
BuenasMigas. ha dit…
Hola Mar!!

Tant el pastis 'Sergi' com el bescuit marbre, tenen un aspecte imponent.

Felicitats.

pd. Penso com la Dolorss, et dic el mateix. Gaudeix del blog al teu ritme, que nosaltres ens adaptem. Petons.
Gemma ha dit…
Sort que has trobat un momentet per posar aquesta recepta tan original... un pastís tot sencer fet al microones!!!
Amb convidats així, jo també organitzaria sopars, eh? :)
Laura. ha dit…
En el micro?? me lo llevo, me ha encantado, tu amigo es un artista!
Besos!
Mercè ha dit…
Felicitats a en Sergi!! Que bé tenir amics així, no? D'aquesta manera les tasques a la cuina queden repartides. :)
Petons!
Margarida ha dit…
Sí que et trobem a faltar, sí! Sort que ens véns amb aquest pastís del Sergi. Ja m'agradaria tenir amics així! Que et portin les postres a casa i que , a més, siguin boníssimes!

Un petó!
El cullerot Festuc ha dit…
Sempre dic que el microones el tinc desaprofitat...només el faig servir per escalfar!!! M'ahuré de mirar aquesta recepta i fer-la bena aviat!
Petunets,
Eva.
MAR ha dit…
Boon dia a tothom

Moltes gràcies per la vostre comprensió i pels vostres comentaris del Sergi i el seu pastís la veritat es que fa coses boníssimes i sempre diu el mateix, no sé com quedarà perquè ho he fet en un tres i no res i sempre queda tot molt bó !!!

Petonassos a totes i gràcies
ANNAFS ha dit…
Quin pastís més bo. Amb maduixes, que ara començen a ser bones, i fet al microones.
xaro ha dit…
Quina sort tenir amics que et porten aquests postres tant magnífics!!!!!

Entrades populars d'aquest blog

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal

BOLETS DE TARDOR AMB CANSALADA FRESCA

Rossinyols Aquesta tardor encara no havíem menjar bolets i divendres quan vam anar al mercat setmanal de Platja D'Aro vaig comprar aquests rovellons i rossinyols que em cridaven des de la parada.   Aquest cop per donal-s'hi una mica més de vida els vaig fer amb cansalada fresca per donar una mica més de gust al conjunt, perquè a títol personal, els bolets són una mica insulsos i sinó els hi afegim en la cocció algun ingredient que potencii el seu sabor doncs queden una mica tristos al plat.    Rovellons  Així doncs us explico com el vam fer: Ingredients Rossinyols i Rovellons All i julivert Oli oliva Sal i pebre blanc Cansalada de Duroc fresca (opcional ous frescos) Primer de tot netegem bé els bolets, els hi trèiem tota resta de terra i restes de vegetació, els trossegem i els posem amb una mica d'oli en una paella amb oli i pebre a foc mig i tapem, ara els bolets deixaran anar tota l'aigua que porten; anem remenant i quan ja veiem qu