CARDIOSAFE - SERVEI INTEGRAL DE CARDIOPROTECCIÓ

GELAT DE XOCOLATA AMB COOKIES



De mica en mica sembla que el bon temps es vol quedar amb nosaltres de forma definitiva, així que aquest cap de setmana (que ha plogut ......) em vaig animar a fer gelat de xocolata, la veritat va quedar molt bé, és molt fàcil i ràpid de fer i com que la seva conservació és llarga, és un fons de congelador perfecte pel típic dia que et vé de gust menjar gelat o que se't presenten convidats i no tens gaire cosa de postres, el gelat i quatre carquinyolis i apa ja has fet un postre.

El que més em va agradar d'aquesta fórmula es que queda un gelat cremós, característica que personalment fa que un gelat sigui bó, a partir d'aquesta base m'animaré a fer-ne de diferents sabors com gelat amb fruites del bosc (el meu preferit) ....
  • 250 gr de xocolata sense llet
  • 250 gr de sucre
  • 100 gr de llet sencera
  • 2 ous
  • 700 gr nata liquida
  • 1 caixa de Chocolate Cookies
Començarem montant la nata liquida, un cop la tenim la reservem a la nevera.

Desfem al bany maria (microones) la xocolata i afegim el sucre i anem barrejant fins que estigui tot ben integrat, afegim els ous i la llet i anem remenant perquè quedi tot ben desfet i sense grumolls; ho deixarem refredar.

Un cop tenim la xocolata freda hi afegim les chocolate cookies ben esmicolades i a continuació la nata montada poc a poc i anem treballant la barreja fins tenir una masa cremosa sense grumolls, ho posem en un recipient a poder ser metàlic, una bandeja per exemple, i ho col.loquem al congelador unes hores fins que agafi consistència.



Nosaltres per rematar, al servir-lo vam posar per sobre scirope de xocolata i queda molt i molt pecaminós. També hi podem posar ametlla torradeta, trossets de plàtan ... imaginació al poder...

11 comentaris:

TROTAMUNDOS ha dit...

Yo aún no he preparado helado y mira que le tengo ganas, pero no sé me da respeto, aunque al ver el tuyo, me han dado ganas, se ve delicioso y muy muy cremoso.

Besos.

vacapaca ha dit...

Que sencillo parece, yo como la trota no he hecho nunca Helado, bueno miento ... he preparado muchos con coca-cola o fanta de naranja de cria!! Lo probaré! Un saludo, Montse.

Gemma ha dit...

Ja veig que tu també has inaugurat la temporada de gelats! I si són fets a casa... molt millor ;)

Marta ha dit...

Mar, vull preparar un! el teu es veu molt bo i sembla que no massa complicat de fer. El xocolata i las cookies, una parella perfecte.
Petons

El cullerot Festuc ha dit...

Que bons que són els gelats!!! I mira que aquí no tenim tradició de menjar-ne la resta d'any...pq als països nòrdics en menjen sempre...i mira que allà fa fred! :) Vaja, que el teu és fantàstic!!!
Petunets,
Eva.

Mercè ha dit...

Mar, doncs com jo no sóc massa de gelats no n'he fet mai!! Però potser m'hi hauria d'animar veient la pinta d'aquest teu!! Imagino que fet a casa ha de ser molt més bo que els de compra, oi?
Petons!

MAR ha dit...

Bon dia

Trotamundos: Animate por que más sencillo no puede ser ... i si tiene la thermomix como yo ya ni te cuento.

Vacapaca: Anda si los de coca cola y Fanta como cuando éramos pequeños que gracia ... lo mismo que a Trotamundos animate.

GEmma: Si ja tenia ganes a mi el gelat m'encanta ... i el de iogurt el que més .. però hem començat per un clàssic.

Marta: Doncs fes a més es poden fer de mil sabors diferents ...jo no n'havia fet mai i m'aficionaré per anar fent experiments ... gelat de festuc, de curry, gelats salats per acompanyar plats principals ...

Cullerot FEstuc: si qe és veritat però deu ni dor des que erem petits lo molt que s'ha desestacionalitzat t el gelat a les nostres latituds a Italia ja ho fan tot l'any i aqui ... de mica en mica.

Mercè: Si surt pel meu gust més o hi poses el que vols i en la quantitat que vols ... i és super fàcil animat un cop a fer-ho i ja veuràs

Gracies Senyores i petonets

santi ha dit...

La voluptuositat afrodisíaca del gelat de xocolata de la foto és molt sugerent. Cuina també és imatge. Felicitats.

Quel ha dit...

agafant-me a la voluptuositat afrodísica que menciona el Santi, atestiguo que el gelat estava "de visssio" !!!

manel ha dit...

jo no he fet mai gelat, però em sembla que m'animaré, perquè tal i com ho expliques no sembla difícil i segur que a casa estaran més que contents.
gràcies per la recepta.

MAR ha dit...

Bon dia Senyors:

Santi: I tant com diuen "es menja pels ulls" la imatge és molt important en la cuina sino t'entra pels ulls un plat dificilment el podràs apreciar ...

Quel: El meu fan nº 1 i banc de proves és un llaminer empedernit de la xocolata ...

Manel: Jo tampoc n'havia fet mai animat és molt senzill i el resultat i les possibilitats són quasi bé infinites.

Gràcies i petonets