Passa al contingut principal

GELAT DE XOCOLATA AMB COOKIES



De mica en mica sembla que el bon temps es vol quedar amb nosaltres de forma definitiva, així que aquest cap de setmana (que ha plogut ......) em vaig animar a fer gelat de xocolata, la veritat va quedar molt bé, és molt fàcil i ràpid de fer i com que la seva conservació és llarga, és un fons de congelador perfecte pel típic dia que et vé de gust menjar gelat o que se't presenten convidats i no tens gaire cosa de postres, el gelat i quatre carquinyolis i apa ja has fet un postre.

El que més em va agradar d'aquesta fórmula es que queda un gelat cremós, característica que personalment fa que un gelat sigui bó, a partir d'aquesta base m'animaré a fer-ne de diferents sabors com gelat amb fruites del bosc (el meu preferit) ....
  • 250 gr de xocolata sense llet
  • 250 gr de sucre
  • 100 gr de llet sencera
  • 2 ous
  • 700 gr nata liquida
  • 1 caixa de Chocolate Cookies
Començarem montant la nata liquida, un cop la tenim la reservem a la nevera.

Desfem al bany maria (microones) la xocolata i afegim el sucre i anem barrejant fins que estigui tot ben integrat, afegim els ous i la llet i anem remenant perquè quedi tot ben desfet i sense grumolls; ho deixarem refredar.

Un cop tenim la xocolata freda hi afegim les chocolate cookies ben esmicolades i a continuació la nata montada poc a poc i anem treballant la barreja fins tenir una masa cremosa sense grumolls, ho posem en un recipient a poder ser metàlic, una bandeja per exemple, i ho col.loquem al congelador unes hores fins que agafi consistència.



Nosaltres per rematar, al servir-lo vam posar per sobre scirope de xocolata i queda molt i molt pecaminós. També hi podem posar ametlla torradeta, trossets de plàtan ... imaginació al poder...

Comentaris

TROTAMUNDOS ha dit…
Yo aún no he preparado helado y mira que le tengo ganas, pero no sé me da respeto, aunque al ver el tuyo, me han dado ganas, se ve delicioso y muy muy cremoso.

Besos.
vacapaca ha dit…
Que sencillo parece, yo como la trota no he hecho nunca Helado, bueno miento ... he preparado muchos con coca-cola o fanta de naranja de cria!! Lo probaré! Un saludo, Montse.
Gemma ha dit…
Ja veig que tu també has inaugurat la temporada de gelats! I si són fets a casa... molt millor ;)
Marta ha dit…
Mar, vull preparar un! el teu es veu molt bo i sembla que no massa complicat de fer. El xocolata i las cookies, una parella perfecte.
Petons
El cullerot Festuc ha dit…
Que bons que són els gelats!!! I mira que aquí no tenim tradició de menjar-ne la resta d'any...pq als països nòrdics en menjen sempre...i mira que allà fa fred! :) Vaja, que el teu és fantàstic!!!
Petunets,
Eva.
Mercè ha dit…
Mar, doncs com jo no sóc massa de gelats no n'he fet mai!! Però potser m'hi hauria d'animar veient la pinta d'aquest teu!! Imagino que fet a casa ha de ser molt més bo que els de compra, oi?
Petons!
MAR ha dit…
Bon dia

Trotamundos: Animate por que más sencillo no puede ser ... i si tiene la thermomix como yo ya ni te cuento.

Vacapaca: Anda si los de coca cola y Fanta como cuando éramos pequeños que gracia ... lo mismo que a Trotamundos animate.

GEmma: Si ja tenia ganes a mi el gelat m'encanta ... i el de iogurt el que més .. però hem començat per un clàssic.

Marta: Doncs fes a més es poden fer de mil sabors diferents ...jo no n'havia fet mai i m'aficionaré per anar fent experiments ... gelat de festuc, de curry, gelats salats per acompanyar plats principals ...

Cullerot FEstuc: si qe és veritat però deu ni dor des que erem petits lo molt que s'ha desestacionalitzat t el gelat a les nostres latituds a Italia ja ho fan tot l'any i aqui ... de mica en mica.

Mercè: Si surt pel meu gust més o hi poses el que vols i en la quantitat que vols ... i és super fàcil animat un cop a fer-ho i ja veuràs

Gracies Senyores i petonets
santi ha dit…
La voluptuositat afrodisíaca del gelat de xocolata de la foto és molt sugerent. Cuina també és imatge. Felicitats.
Quel ha dit…
agafant-me a la voluptuositat afrodísica que menciona el Santi, atestiguo que el gelat estava "de visssio" !!!
Cuinagenerosa ha dit…
jo no he fet mai gelat, però em sembla que m'animaré, perquè tal i com ho expliques no sembla difícil i segur que a casa estaran més que contents.
gràcies per la recepta.
MAR ha dit…
Bon dia Senyors:

Santi: I tant com diuen "es menja pels ulls" la imatge és molt important en la cuina sino t'entra pels ulls un plat dificilment el podràs apreciar ...

Quel: El meu fan nº 1 i banc de proves és un llaminer empedernit de la xocolata ...

Manel: Jo tampoc n'havia fet mai animat és molt senzill i el resultat i les possibilitats són quasi bé infinites.

Gràcies i petonets

Entrades populars d'aquest blog

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal

BOLETS DE TARDOR AMB CANSALADA FRESCA

Rossinyols Aquesta tardor encara no havíem menjar bolets i divendres quan vam anar al mercat setmanal de Platja D'Aro vaig comprar aquests rovellons i rossinyols que em cridaven des de la parada.   Aquest cop per donal-s'hi una mica més de vida els vaig fer amb cansalada fresca per donar una mica més de gust al conjunt, perquè a títol personal, els bolets són una mica insulsos i sinó els hi afegim en la cocció algun ingredient que potencii el seu sabor doncs queden una mica tristos al plat.    Rovellons  Així doncs us explico com el vam fer: Ingredients Rossinyols i Rovellons All i julivert Oli oliva Sal i pebre blanc Cansalada de Duroc fresca (opcional ous frescos) Primer de tot netegem bé els bolets, els hi trèiem tota resta de terra i restes de vegetació, els trossegem i els posem amb una mica d'oli en una paella amb oli i pebre a foc mig i tapem, ara els bolets deixaran anar tota l'aigua que porten; anem remenant i quan ja veiem qu