Passa al contingut principal

GELAT DE XOCOLATA AMB COOKIES



De mica en mica sembla que el bon temps es vol quedar amb nosaltres de forma definitiva, així que aquest cap de setmana (que ha plogut ......) em vaig animar a fer gelat de xocolata, la veritat va quedar molt bé, és molt fàcil i ràpid de fer i com que la seva conservació és llarga, és un fons de congelador perfecte pel típic dia que et vé de gust menjar gelat o que se't presenten convidats i no tens gaire cosa de postres, el gelat i quatre carquinyolis i apa ja has fet un postre.

El que més em va agradar d'aquesta fórmula es que queda un gelat cremós, característica que personalment fa que un gelat sigui bó, a partir d'aquesta base m'animaré a fer-ne de diferents sabors com gelat amb fruites del bosc (el meu preferit) ....
  • 250 gr de xocolata sense llet
  • 250 gr de sucre
  • 100 gr de llet sencera
  • 2 ous
  • 700 gr nata liquida
  • 1 caixa de Chocolate Cookies
Començarem montant la nata liquida, un cop la tenim la reservem a la nevera.

Desfem al bany maria (microones) la xocolata i afegim el sucre i anem barrejant fins que estigui tot ben integrat, afegim els ous i la llet i anem remenant perquè quedi tot ben desfet i sense grumolls; ho deixarem refredar.

Un cop tenim la xocolata freda hi afegim les chocolate cookies ben esmicolades i a continuació la nata montada poc a poc i anem treballant la barreja fins tenir una masa cremosa sense grumolls, ho posem en un recipient a poder ser metàlic, una bandeja per exemple, i ho col.loquem al congelador unes hores fins que agafi consistència.



Nosaltres per rematar, al servir-lo vam posar per sobre scirope de xocolata i queda molt i molt pecaminós. També hi podem posar ametlla torradeta, trossets de plàtan ... imaginació al poder...

Comentaris

TROTAMUNDOS ha dit…
Yo aún no he preparado helado y mira que le tengo ganas, pero no sé me da respeto, aunque al ver el tuyo, me han dado ganas, se ve delicioso y muy muy cremoso.

Besos.
vacapaca ha dit…
Que sencillo parece, yo como la trota no he hecho nunca Helado, bueno miento ... he preparado muchos con coca-cola o fanta de naranja de cria!! Lo probaré! Un saludo, Montse.
Gemma ha dit…
Ja veig que tu també has inaugurat la temporada de gelats! I si són fets a casa... molt millor ;)
Marta ha dit…
Mar, vull preparar un! el teu es veu molt bo i sembla que no massa complicat de fer. El xocolata i las cookies, una parella perfecte.
Petons
El cullerot Festuc ha dit…
Que bons que són els gelats!!! I mira que aquí no tenim tradició de menjar-ne la resta d'any...pq als països nòrdics en menjen sempre...i mira que allà fa fred! :) Vaja, que el teu és fantàstic!!!
Petunets,
Eva.
Mercè ha dit…
Mar, doncs com jo no sóc massa de gelats no n'he fet mai!! Però potser m'hi hauria d'animar veient la pinta d'aquest teu!! Imagino que fet a casa ha de ser molt més bo que els de compra, oi?
Petons!
MAR ha dit…
Bon dia

Trotamundos: Animate por que más sencillo no puede ser ... i si tiene la thermomix como yo ya ni te cuento.

Vacapaca: Anda si los de coca cola y Fanta como cuando éramos pequeños que gracia ... lo mismo que a Trotamundos animate.

GEmma: Si ja tenia ganes a mi el gelat m'encanta ... i el de iogurt el que més .. però hem començat per un clàssic.

Marta: Doncs fes a més es poden fer de mil sabors diferents ...jo no n'havia fet mai i m'aficionaré per anar fent experiments ... gelat de festuc, de curry, gelats salats per acompanyar plats principals ...

Cullerot FEstuc: si qe és veritat però deu ni dor des que erem petits lo molt que s'ha desestacionalitzat t el gelat a les nostres latituds a Italia ja ho fan tot l'any i aqui ... de mica en mica.

Mercè: Si surt pel meu gust més o hi poses el que vols i en la quantitat que vols ... i és super fàcil animat un cop a fer-ho i ja veuràs

Gracies Senyores i petonets
santi ha dit…
La voluptuositat afrodisíaca del gelat de xocolata de la foto és molt sugerent. Cuina també és imatge. Felicitats.
Quel ha dit…
agafant-me a la voluptuositat afrodísica que menciona el Santi, atestiguo que el gelat estava "de visssio" !!!
Cuinagenerosa ha dit…
jo no he fet mai gelat, però em sembla que m'animaré, perquè tal i com ho expliques no sembla difícil i segur que a casa estaran més que contents.
gràcies per la recepta.
MAR ha dit…
Bon dia Senyors:

Santi: I tant com diuen "es menja pels ulls" la imatge és molt important en la cuina sino t'entra pels ulls un plat dificilment el podràs apreciar ...

Quel: El meu fan nº 1 i banc de proves és un llaminer empedernit de la xocolata ...

Manel: Jo tampoc n'havia fet mai animat és molt senzill i el resultat i les possibilitats són quasi bé infinites.

Gràcies i petonets

Entrades populars d'aquest blog

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal

Pinxitos de pasta fresca

pinxitos de pasta fresca   Cada cop que tinc convidats a casa em passo una bona estona pensant entrants originals que no hagi fet abans, d'altra banda si som colla també mires l'aspecte de poder tenir-los fets amb anticipació així et pots dedicar al plat més important del dia ... és a dir als teus convidats. Així doncs avui us presento uns pinxitos de pasta fresca molt i molt senzills de fer i que els podem tenir llestos en 15 minuts. Els podeu fer amb la pasta fresca farcida que us faci més gràcia. Ingredients Raviolis de carbassa, raviolis d'espinacs amb formatge fresc i de bolets. Tomàquet deshidratat i conservat en oli Boletes mini de mozzarella Salsa pesto Bastonets per enfilar els ingredients Primer de tot farem un bull a la pasta però la courem molt poc que quedi al dente, d'aquesta manera ens assegurem que quan els enfilem no se'ns trenquin. Agafem un bastonet i anem posant per ordre un trosset de tomàquet sec italià, una boleta de mozz