CARDIOSAFE - SERVEI INTEGRAL DE CARDIOPROTECCIÓ

Anem al Cine: JULIE & JULIA

Sempre parlem de receptes de cuina i de tant en tant algún llibre, però avui us comento la pel.licula que vaig veure ahir: Julie & Julia, mira tothom que tingui un blog en general i en particular de cuina l'hauria de veure és simplement genial !!! Divertida, simpàtica, distreta en definitiva sabeu d'aquelles pel.licules que quan acaba dius ..... la vida és genial !!! i que et deixen com un benestar intern total, doncs és el cas que ens ocupa.

La pel.licula està protagonitzada per Meryl Streep que encarna a Julia Child, una nord americana casada amb un cónsul que el van movent constantment de desti pel món, en un determinat moment de la vida el destinen a París i és allà on Julia Child descobreix l'art culinari francès i se li obren tots els sentits sensorials, pren classes al Cordon Blue i va desenvolupant la seva carrera gastronómica fins culminar amb un llibre ( que existeix) titulat " Mastering the Art of French Cooking", pensat en apropar la cuina francesa als americans, consta el llibre de 524 receptes.

Per una altre banda trobem a Amy Adams que encarna a una noia nord americana que es diu Julie Powell aprop de la trentena i amb un futur incert a nivell personal i professional, no acaba de trobar el seu lloc al món, él que si sap es que l'única cosa que li anima el dia és arribar a casa i posar-se el davantal ... us sona? .. doncs bé comença a escriure, a iniciativa del seu marit, un blog de cuina .. però li falta una temàtica central sobre el qual pivotar el blog, i decideix agafar el llibre de la Julia Child i fer les 524 receptes del llibre en 365 dies.
La pel.licula explica les dues vides en paral.lel de les protagonistes una a Europa i l'altra als Estats Units, com Julia des de Paris va aconseguint tirar endavant la idea del llibre i com anys desprès la jove Julie el fa servir per donar sentit a la seva vida.

La pel.licula està farcida de bons moments, entranyables i divertits, de receptes de cuina ben bones i també de fracassos culinaris, anecdotes de la creació i manteniment d'un blog que els tenim molt presents ... en definitiva si teniu ocasió escapeu-vos a veure-la ja que uneix els dos móns on hi sóm ficats nosaltres: PASSIÓ PER LA CUINA + BLOGESFERA

7 comentaris:

Marta ha dit...

Vull anar al cinema a veure aquesta peli! diuen que esta molt be! gràcies per la recomenació!

ANNAFS ha dit...

Ja veig que és un peli molt adequada pels que ens agrada aquest món. A veure si puc veure-la aviat.Que aquí no és com a la gran ciutat, que anar al cinema es tota una excursió.Al Berguedà només hi ha un cinema i fan poques pelis, sinó hem d' anar a Manresa.
ptns.

Josepb. ha dit...

Mar; -Sèsam&Comí- Bé sembla que tot plegat casa no? Serà qüestió d'anar a veure-la. Fins la propera. Josepb.

Mercè ha dit...

Mar, oi que és divertida? A mi també em va encantar, i a més a més, pels que tenim bloc encara fa més gràcia! :)
Petons!

Dolorss ha dit...

Vaige, que la meitat de peli és totalment una imatge de la nostra "vida" de blogaires.
Cal anar-hi. Gràcies.
Petons .

La cuina vermella ha dit...

La volem anar a veure molt i molt aviat, quines ganes. Gràcies per fer-ne esment. Molts petons.

MAR ha dit...

Doncs si companys ja veig que menys la MErcè ... que clar alguna avantatge ha de tenir viure als EEUU ella deu fer mesos que l'ha vist ... ningú hi ha anat de veritat aneu-hi que pasareu una bona estona és super mona la peli a part que ens hi podem identificar perfectament.

apali petonets