Passa al contingut principal

Anem al Cine: JULIE & JULIA

Sempre parlem de receptes de cuina i de tant en tant algún llibre, però avui us comento la pel.licula que vaig veure ahir: Julie & Julia, mira tothom que tingui un blog en general i en particular de cuina l'hauria de veure és simplement genial !!! Divertida, simpàtica, distreta en definitiva sabeu d'aquelles pel.licules que quan acaba dius ..... la vida és genial !!! i que et deixen com un benestar intern total, doncs és el cas que ens ocupa.

La pel.licula està protagonitzada per Meryl Streep que encarna a Julia Child, una nord americana casada amb un cónsul que el van movent constantment de desti pel món, en un determinat moment de la vida el destinen a París i és allà on Julia Child descobreix l'art culinari francès i se li obren tots els sentits sensorials, pren classes al Cordon Blue i va desenvolupant la seva carrera gastronómica fins culminar amb un llibre ( que existeix) titulat " Mastering the Art of French Cooking", pensat en apropar la cuina francesa als americans, consta el llibre de 524 receptes.

Per una altre banda trobem a Amy Adams que encarna a una noia nord americana que es diu Julie Powell aprop de la trentena i amb un futur incert a nivell personal i professional, no acaba de trobar el seu lloc al món, él que si sap es que l'única cosa que li anima el dia és arribar a casa i posar-se el davantal ... us sona? .. doncs bé comença a escriure, a iniciativa del seu marit, un blog de cuina .. però li falta una temàtica central sobre el qual pivotar el blog, i decideix agafar el llibre de la Julia Child i fer les 524 receptes del llibre en 365 dies.
La pel.licula explica les dues vides en paral.lel de les protagonistes una a Europa i l'altra als Estats Units, com Julia des de Paris va aconseguint tirar endavant la idea del llibre i com anys desprès la jove Julie el fa servir per donar sentit a la seva vida.

La pel.licula està farcida de bons moments, entranyables i divertits, de receptes de cuina ben bones i també de fracassos culinaris, anecdotes de la creació i manteniment d'un blog que els tenim molt presents ... en definitiva si teniu ocasió escapeu-vos a veure-la ja que uneix els dos móns on hi sóm ficats nosaltres: PASSIÓ PER LA CUINA + BLOGESFERA

Comentaris

Marta ha dit…
Vull anar al cinema a veure aquesta peli! diuen que esta molt be! gràcies per la recomenació!
ANNAFS ha dit…
Ja veig que és un peli molt adequada pels que ens agrada aquest món. A veure si puc veure-la aviat.Que aquí no és com a la gran ciutat, que anar al cinema es tota una excursió.Al Berguedà només hi ha un cinema i fan poques pelis, sinó hem d' anar a Manresa.
ptns.
Mar; -Sèsam&Comí- Bé sembla que tot plegat casa no? Serà qüestió d'anar a veure-la. Fins la propera. Josepb.
Mercè ha dit…
Mar, oi que és divertida? A mi també em va encantar, i a més a més, pels que tenim bloc encara fa més gràcia! :)
Petons!
dolorss ha dit…
Vaige, que la meitat de peli és totalment una imatge de la nostra "vida" de blogaires.
Cal anar-hi. Gràcies.
Petons .
La cuina vermella ha dit…
La volem anar a veure molt i molt aviat, quines ganes. Gràcies per fer-ne esment. Molts petons.
MAR ha dit…
Doncs si companys ja veig que menys la MErcè ... que clar alguna avantatge ha de tenir viure als EEUU ella deu fer mesos que l'ha vist ... ningú hi ha anat de veritat aneu-hi que pasareu una bona estona és super mona la peli a part que ens hi podem identificar perfectament.

apali petonets

Entrades populars d'aquest blog

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal

BOLETS DE TARDOR AMB CANSALADA FRESCA

Rossinyols Aquesta tardor encara no havíem menjar bolets i divendres quan vam anar al mercat setmanal de Platja D'Aro vaig comprar aquests rovellons i rossinyols que em cridaven des de la parada.   Aquest cop per donal-s'hi una mica més de vida els vaig fer amb cansalada fresca per donar una mica més de gust al conjunt, perquè a títol personal, els bolets són una mica insulsos i sinó els hi afegim en la cocció algun ingredient que potencii el seu sabor doncs queden una mica tristos al plat.    Rovellons  Així doncs us explico com el vam fer: Ingredients Rossinyols i Rovellons All i julivert Oli oliva Sal i pebre blanc Cansalada de Duroc fresca (opcional ous frescos) Primer de tot netegem bé els bolets, els hi trèiem tota resta de terra i restes de vegetació, els trossegem i els posem amb una mica d'oli en una paella amb oli i pebre a foc mig i tapem, ara els bolets deixaran anar tota l'aigua que porten; anem remenant i quan ja veiem qu