Passa al contingut principal

Anem al Cine: JULIE & JULIA

Sempre parlem de receptes de cuina i de tant en tant algún llibre, però avui us comento la pel.licula que vaig veure ahir: Julie & Julia, mira tothom que tingui un blog en general i en particular de cuina l'hauria de veure és simplement genial !!! Divertida, simpàtica, distreta en definitiva sabeu d'aquelles pel.licules que quan acaba dius ..... la vida és genial !!! i que et deixen com un benestar intern total, doncs és el cas que ens ocupa.

La pel.licula està protagonitzada per Meryl Streep que encarna a Julia Child, una nord americana casada amb un cónsul que el van movent constantment de desti pel món, en un determinat moment de la vida el destinen a París i és allà on Julia Child descobreix l'art culinari francès i se li obren tots els sentits sensorials, pren classes al Cordon Blue i va desenvolupant la seva carrera gastronómica fins culminar amb un llibre ( que existeix) titulat " Mastering the Art of French Cooking", pensat en apropar la cuina francesa als americans, consta el llibre de 524 receptes.

Per una altre banda trobem a Amy Adams que encarna a una noia nord americana que es diu Julie Powell aprop de la trentena i amb un futur incert a nivell personal i professional, no acaba de trobar el seu lloc al món, él que si sap es que l'única cosa que li anima el dia és arribar a casa i posar-se el davantal ... us sona? .. doncs bé comença a escriure, a iniciativa del seu marit, un blog de cuina .. però li falta una temàtica central sobre el qual pivotar el blog, i decideix agafar el llibre de la Julia Child i fer les 524 receptes del llibre en 365 dies.
La pel.licula explica les dues vides en paral.lel de les protagonistes una a Europa i l'altra als Estats Units, com Julia des de Paris va aconseguint tirar endavant la idea del llibre i com anys desprès la jove Julie el fa servir per donar sentit a la seva vida.

La pel.licula està farcida de bons moments, entranyables i divertits, de receptes de cuina ben bones i també de fracassos culinaris, anecdotes de la creació i manteniment d'un blog que els tenim molt presents ... en definitiva si teniu ocasió escapeu-vos a veure-la ja que uneix els dos móns on hi sóm ficats nosaltres: PASSIÓ PER LA CUINA + BLOGESFERA

Comentaris

Marta ha dit…
Vull anar al cinema a veure aquesta peli! diuen que esta molt be! gràcies per la recomenació!
ANNAFS ha dit…
Ja veig que és un peli molt adequada pels que ens agrada aquest món. A veure si puc veure-la aviat.Que aquí no és com a la gran ciutat, que anar al cinema es tota una excursió.Al Berguedà només hi ha un cinema i fan poques pelis, sinó hem d' anar a Manresa.
ptns.
Mar; -Sèsam&Comí- Bé sembla que tot plegat casa no? Serà qüestió d'anar a veure-la. Fins la propera. Josepb.
Mercè ha dit…
Mar, oi que és divertida? A mi també em va encantar, i a més a més, pels que tenim bloc encara fa més gràcia! :)
Petons!
dolorss ha dit…
Vaige, que la meitat de peli és totalment una imatge de la nostra "vida" de blogaires.
Cal anar-hi. Gràcies.
Petons .
La cuina vermella ha dit…
La volem anar a veure molt i molt aviat, quines ganes. Gràcies per fer-ne esment. Molts petons.
MAR ha dit…
Doncs si companys ja veig que menys la MErcè ... que clar alguna avantatge ha de tenir viure als EEUU ella deu fer mesos que l'ha vist ... ningú hi ha anat de veritat aneu-hi que pasareu una bona estona és super mona la peli a part que ens hi podem identificar perfectament.

apali petonets

Entrades populars d'aquest blog

PIZZA CARLA

A casa ens agrada molt fer-nos les pizzes, començant per la masa i afegint els ingredients que cadascú prefereix. En el cas de la Carla també li feia la pizza nostre amb les cosetes que a ella li agraden, però arribat un punt ja no mastegava massa bé i li acabava donant nomès la part superior de la pizza sense la base, així que l'altre dia vaig pensar fer.li la pizza però en comptes de la base nostre, fent servir de base una llesca de pa bimbo sense crosta bén primeta, us explico com. El resultat fantàstic perque al ser més tovet es va menjar tota la pizza sense deixar res de res. Ingredients: 1 llesca de pa Bimbo sense crosta (no tinc comissió pot ser Panrico o de la fleca mateix) 1 tomàquet vermell 10 xampinyons petits Formatge semi Garcia Vaquero (idem que amb el pa de motlle no tinc comissió) Formatge rallat mozzarella Orenga Pernil dolç Vaig agafà el corró d'estirar les mases i vaig aplanar la llesca del pa de motlle fins quedar molt fineta, a sobre vaig rallar un tomaque

FILET DE VEDELLA/BOU AMB CEBETES I COMPOTA POMA

Avui us proposo un filet fet al forn, la peça es cuina sencera i queda francament boníssim. És molt senzill de fer, i entre la tendresa de la pròpia peça i la maceració que se li fa una estona abans queda deliciós, a casa quan som colla el fem sovint perquè porta molt poca feina i el resultat és francament molt bo. Personalment m'agrada més el filet de bou, però el podeu fer de vedella, el que si és important que us facin la peça sencera i ben neta de greix i vetes. La carn queda molt gustosa perquè es cou en els seus propis sucs i amb la maceració que li fem amb concentrat de carn de vaca i mostassa. Es pot acompanyar amb una de compota de poma i de cebes mini glacejades, però teniu infinitat d'alternatives possibles com mostasses, salses de fruits vermells, patates fetes al forn amb herbes aromàtiques, espàrrecs verds a la brasa .... Necessitarem: - 1 Filet de Bou o Vedella de més o menys 1 kg - 1 pot salsa de carn Bovril - Llard - Mostassa Maille Dijone - Compota Poma - Sal

Pinxitos de pasta fresca

pinxitos de pasta fresca   Cada cop que tinc convidats a casa em passo una bona estona pensant entrants originals que no hagi fet abans, d'altra banda si som colla també mires l'aspecte de poder tenir-los fets amb anticipació així et pots dedicar al plat més important del dia ... és a dir als teus convidats. Així doncs avui us presento uns pinxitos de pasta fresca molt i molt senzills de fer i que els podem tenir llestos en 15 minuts. Els podeu fer amb la pasta fresca farcida que us faci més gràcia. Ingredients Raviolis de carbassa, raviolis d'espinacs amb formatge fresc i de bolets. Tomàquet deshidratat i conservat en oli Boletes mini de mozzarella Salsa pesto Bastonets per enfilar els ingredients Primer de tot farem un bull a la pasta però la courem molt poc que quedi al dente, d'aquesta manera ens assegurem que quan els enfilem no se'ns trenquin. Agafem un bastonet i anem posant per ordre un trosset de tomàquet sec italià, una boleta de mozz